om oss

Jeg, Merethe, er den som har ansvaret for den daglige driften her på gården. Dagen starter kl 05:30 og jeg er sjelden i seng før midnatt. Det er noen hektiske dager, men ingen dag er lik den forrige. Her har gjestene lov til å delta i gårdsdriften, og det er alltid spennede og hilse på de andre dyrene på gården 🙂

 

  • Hyttene har god standard. De har to og tre soverom, bad m/dusj/wc, oppholdsrom m/TV og fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin. Totalt er det seks hytter på ca. 50-60 kvm med høy standard inkl. peis.
  • Vi tilbyr rom og frokost til de som måtte ønske det. For grupper tilbyr vi pensjonsopphold. Vi kan også tilby frokost for de som bor på hytter.
  • Endelig er lavvoen oppe 🙂 Her tar jeg imot grupper, lag, foreninger og alle andre som ønsker å bruke den. Ønsker du/dere aktiviteter, så kan jeg komme med et tilbud som passer for deg/dere. Her serveres det viltgryte med tilbehør (salat, ris og hjemmelaget flatbrød). I lavvoen er det plass til 70 personer, og i midten er det bålplass hvor kaffen kokes ….eller viltgryten tilberedes 🙂 Ta kontakt med meg for tilbud 🙂
  • Kurs/selskaper. Vi kan arrangere mindre kurs og selskaper. Vi stiller TV/video, dataprosjektor, overheadprojector, flipover, lysbildefremviser osv. til disposisjon. Nyhet!! Bredbåndtilkobling via trådløst nettverk. Be om pristilbud.
  • Øyer komune og Skarsmoen Gård er et eldorado for den som trives i skog og mark. Foreløbig legger vi ut noen bilder som en slags smaksprøve. Bildene forteller litt, men det er først når du er i naturen du kan føle at stillheten, freden og roen kommer sigende. Samtidig kommer synsinntrykkene i naturen og kansje får du se skogens dyr undervegs.